Praktisk info

Jeg bliver ofte spurgt, hvor mange behandlinger jeg tror, der skal til.
Det er svært at svare på, da folk reagerer forskelligt og ingen er ens.

Afhængig af om det er massage eller kraniosakralterapi og mindfulness,
er der forskel. Mange kan mærke effekten af massage allerede efter første gang.
I forbindelse med både kraniosakralterapi og mindfulness er min erfaring, at der ofte skal et par behandlinger til afhængig af problemstillingen. Ofte kan jeg give et mere realistisk bud efter første behandling. 

MEDBRING
1 lagen (stræklagen er fint) og 1 stort håndklæde og 1 lille håndklæde.
Det kan lejes hos mig for kr. 20,- pr. gang.

AFBUD OG UDEBLIVELSE
Afbud skal gives senest 24 timer før behandlingen ellers betales fuld pris.
Ved udeblivelse betales fuld pris. Jeg har ofte venteliste, og tiden kunne derfor være gået til en anden. 

Følg Klinik ENGHOLM på Facebook og Instagram

 

Privatlivspolitik

Klinik ENGHOLM
Sundhedshuset Ringkøbing
Reberbanen 30A
CVR.nr.31231531

Klinikken er en enkeltmandsvirksomhed uden ansatte.

Jeg har valgt ikke at have onlinebooking på klinikken, da jeg ønsker at tale med klienten inden, så jeg får et indtryk af vedkommende og bedre kan fastslå formålet med behandlingen samt hvilken type behandling, jeg tror, vil være gavnlig. Udover tidsbestilling pr. telefon aftales også via sms. Jeg fraråder brug af Messenger.

Ved første behandling informeres og underskrives samtykkeerklæring. Både journaler og samtykkeerklæringer opbevares i aflåst lokale tilstødende til klinikken. Udfyldte samtykkeerklæringer og journaler opbevares kun i papirform.

Efter behandling skriver jeg anonym kvittering, og klienterne betaler for behandlingen enten kontant eller med mobilepay. I nogle få tilfælde, eksempelvis hvis forsikringsselskab eller kommune skal betale, skriver jeg faktura på computer med navn. Disse gemmes på USB-stick. De mails, jeg sender, er oftest fakturaer til de firmaer, jeg har aftale med. Jeg sletter emails en gang om måneden. Jeg har alarm på telefon, som påmindelse for dette.

Jeg bruger Google-kalender, så jeg altid kan logge på, hvis min computer eller telefon skulle gå i stykker. Kodeord skiftes på computer en gang om måneden. Jeg har alarm på telefon, som påmindelse for dette. Og telefonen låses op via mit fingeraftryk.